Loading...

Zorgverzekering Herkingen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Herkingen. Populaire keuzes zijn Achmea, VGZ, OHRA, FBTO, CZ. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht jouw geldende verzekering bij jouw situatie? Met behulp van een handige zorgvergelijker kan je vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. zwangerschap en bevalling / alternatieve geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best complex. Aspecten zoals Restitutiepolis + Eerstelijnszorg zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of PNOZorg tot bijvoorbeeld Interpolis en Univé. Hoe stap ik over naar een goedkope verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker achterhaal je direct en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die matcht met de zorgbehoefte. Problemen? Op deze pagina tref jij makkelijke details aangaande de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Hattemerbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Herkingen? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. de vergelijk module – inclusief handige filters – spot je binnen 1 minuut welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-herkingen


Meest gekozen zorgpolis in Herkingen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Fijnaart afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Verderop ontdek je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Via deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor problemen zoals Capgras-syndroom of Jicht, echter ook Persoonlijkheidsstoornis en Ziekte van Pick. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500). Je profiteert van een goedkope polis. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Goeree-Overflakkee) of soms een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Soms betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Herkingen?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Herkingen of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en nog effectiever online. Hieronder vind je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 18 behandelingen).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn AnderZorg afsluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Herkingen?

De basispolis compenseert veel voorkomende zorgkosten in Herkingen. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts en tevens Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Bekijk de condities van de huidige verzekeraar en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar spot jij enkele vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Herkingen is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: loop na of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Herkingen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Herkingen? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Herkingen moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er velerlei zorginstellingen in de regio Goeree-Overflakkee. Denk aan: ergotherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek maar ook apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij CZ of Stad Holland. Check de condities van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Hyperhydrosis.

Verzekeringskantoor in Herkingen

Wil je het liefsteen “echt” gesprek rondom een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Herkingen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist inventariseert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Herkingen