Loading...

Zorgverzekering Henxel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Henxel. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, VGZ, OHRA, Achmea. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw bestaande dekking bij jouw situatie? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker kan je nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld kraamzorg + kraamzorg. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Feiten zoals CAK of Regeling wanbetalers komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of Kiemer tot bijv. Ditzo en Univé. Hoe ontdek ik een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van een zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een voordelige verzekering die in lijn is met alle zorgwensen. Is het lastig? Hier bekijk je handige info m.b.t. de aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Westerbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Henxel? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je gelijk welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-henxel


De beste zorgpolis in Henxel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Usquert afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hierna bekijk je cruciale onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Chronisch vermoeidheidssyndroom of Haarnestcyste, maar ook Kraamvrouwenkoorts en Pyromanie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Winterswijk) of via een onderwijsinstelling. Je ontvangt een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Henxel?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Henxel of ergens in de buurt. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Op deze pagina tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld achttien keer).
 7. Selecteer de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. inTwente ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Henxel?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Henxel. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis maar ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Check de algemene voorwaarden van de huidige modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind je meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Henxel wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: inventariseer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Henxel. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Henxel? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Henxel zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog meerdere zorginstellingen in de streek Winterswijk. Neem nou logopedie, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg of ook haptonomie, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Bewuzt en ZieZo. Bekijk de dekking van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Rughernia.

Verzekeringskantoor in Henxel

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Henxel. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Henxel