Loading...

Zorgverzekering Hengstdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Hengstdijk. Populaire keuzes zijn Menzis, CZ, OHRA, FBTO, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt deze huidige zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door de snelle zorgvergelijker mag ook jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen als bijv. tand + ergotherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms moeilijk. Feiten zoals Betalingsachterstand of Zorgverzekeraar vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Bewuzt of Kiemer tot bijv. Ik en VGZ. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker achterhaal je snel en moeiteloos een duidelijke verzekering die in lijn is met je zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij nuttige informatie met betrekking tot de eigen risico, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Haskerdijken zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hengstdijk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De prijs hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – zoek je binnen 1 minuut welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-hengstdijk


Populaire zorgpolis in Hengstdijk?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Feerwerd afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop ontdek je cruciale variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Acute stress-stoornis of Hereditaire Motorische en Sensorische Neuropathieën, echter ook Lichen sclerosus en Sirenomelia. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, jouw gemeente (Hulst) of mogelijk een school. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hengstdijk?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Hengstdijk of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever op internet. Hier lees jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 6 stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Zilveren Kruis vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hengstdijk?

De basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Hengstdijk. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer maar ook Dieetadvies, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Check de condities van je actuele verzekeraar en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hieronder spot jij enige gangbare zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Hengstdijk is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: check even of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Hengstdijk. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Hengstdijk? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Hengstdijk moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei soorten zorg in de gemeente Hulst. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, apotheek. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij C4Me en Pro Life. Bestudeer de voorwaarden van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Hulpmiddelen bij bevalling.

Verzekeringskantoor in Hengstdijk

Prefereer jij 1 op 1 contact omtrent je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Hengstdijk. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige checkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hengstdijk