Loading...

Zorgverzekering Hendrik-Ido-Ambacht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit kan o.a. naar Achmea, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt deze geldende verzekering bij jouw situatie? Via een slimme zorgvergelijker kun jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen als bijv. steunzolen of medische hulp buitenland. De overstap is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Termen als Gecontracteerde zorg of Medische selectie zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of ONVZ tot aan Ik en Univé. Hoe ontdek ik een goede polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij deze zorgvergelijker vind je gelijk en eenvoudig een betrouwbare verzekering die matcht met de behoeften. Meer info? Hier tref je handige adviezen met betrekking tot de aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Harreveld zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Hendrik-Ido-Ambacht? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door de vergelijk module – met handige zoekfuncties – zoek jij binnen enkele minuten welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-hendrik-ido-ambacht


Populaire zorgpolis in Hendrik-Ido-Ambacht?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Ezinge afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Op deze site vind je enkele factoren die van belang zijn. Via deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor problemen zoals Anorexia nervosa of Hexakosioihexekontahexafobie, maar ook Leverontsteking en Posttraumatische dystrofie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Hendrik-Ido-Ambacht) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een lagere premie (korting van 5-10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hendrik-Ido-Ambacht?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Hendrik-Ido-Ambacht of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via internet. Hierna tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 36 stuks per jaar).
 7. Kies de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn VvAA vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Hendrik-Ido-Ambacht?

De basispolis dekt allerlei zorgkosten in Hendrik-Ido-Ambacht. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Check de voorwaarden van jouw huidige polis en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website spot je enkele populaire zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Hendrik-Ido-Ambacht wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: inventariseer of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Hendrik-Ido-Ambacht. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Hendrik-Ido-Ambacht? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Hendrik-Ido-Ambacht moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er meerdere zorgbedrijven in de streek Hendrik-Ido-Ambacht. Onder andere: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie maar ook psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen lopen sterk uiteen bij HEMA en Pro Life. Controleer de afspraken van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Huishoudelijke hulp WMO.

Verzekeringskantoor in Hendrik-Ido-Ambacht

Heb jij het liefst een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hendrik-Ido-Ambacht. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider kijkt naar de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hendrik-Ido-Ambacht