Loading...

Zorgverzekering Hem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Hem. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, VGZ, OHRA, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past jouw actuele dekking met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de praktische zorgvergelijker mag ook jij rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende polissen als orthodontie of alternatieve geneeswijzen. De overstap is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is redelijk ingewikkeld. Zaken als Solidariteit + Inkomensafhankelijke bijdrage zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of Ohra tot o.a. Interpolis en VGZ. Hoe achterhaal ik een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels onze zorgvergelijker detecteer je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die overeenkomt met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op onze website spot je bruikbare specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Haringhuizen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Hem? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels de vergelijk module – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-hem


Betrouwbare zorgpolis in Hem?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Exloërveen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Hierna ontdek je cruciale aspecten die van belang zijn. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Breslow-dikte of Gamofobie, maar ook Malaria en Stenose. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Drechterland) of mogelijk een onderwijsinstelling. Het voordeel is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hem?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Hem of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via het internet. Hier check je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 12 behandelingen).
 7. Bepaal de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Stad Holland vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Hem?

De basisverzekering dekt een groot deel van de zorgkosten in Hem. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen. Echter ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Inventariseer de algemene voorwaarden van de huidige verzekering om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder spot jij meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Hem wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: inspecteer of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Hem. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Hem? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Hem is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Er zijn nog velerlei zorginstanties in de streek Drechterland. Zoals logopedie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek en psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij inTwente of Zekur. Controleer de afspraken van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgverzekering Hormonen bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Verzekeringskantoor in Hem

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak inzake je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Hem. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bekijkt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hem