Loading...

Zorgverzekering Hellouw Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Hellouw. Bijvoorbeeld naar VGZ, CZ, Menzis, OHRA, FBTO. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht jouw afgesloten polis met jouw wensen. Met behulp van deze praktische zorgvergelijker kan iedereen direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals tandheelkundige hulp + oedeemtherapie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is tamelijk lastig. Begrippen als EHIC + Naturapolis komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of National Academic tot DSW en VGZ. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij onze zorgvergelijker vind je snel en ongecompliceerd een voordelige verzekering die matcht met de wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je makkelijke adviezen over de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Hardinxveld-Giessendam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Hellouw? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot je binnen 1 minuut welke verzekering de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-hellouw


De beste zorgpolis in Hellouw?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Eursinge afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Hierna ontdek je enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Ziekte van Creutzfeldt-Jakob of GSS, en tevens voor bijv. Leververvetting en Syndroom van Wernicke. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, de gemeente (Neerijnen) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hellouw?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Hellouw of in een omliggende plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Onderstaand spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 36 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is PNOZorg vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Hellouw?

De basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Hellouw. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts en Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Bekijk de kleine letters van jouw actuele polis en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder tref jij enkele vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Hellouw wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: verifieer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Hellouw. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hellouw? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Hellouw is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er vele zorginstellingen in en rondom Neerijnen. Denk aan: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie maar ook haptonomie, psychologische zorg, audicien, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij De Friesland of ZorgDirect. Bestudeer de condities van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Hoog of laag bed.

Verzekeringskantoor in Hellouw

Houd jij van een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hellouw. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon inventariseert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hellouw