Loading...

Zorgverzekering Hellevoetsluis Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Hellevoetsluis. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, Menzis, VGZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Past jouw bestaande polis met jouw wensen. Via een handige zorgvergelijker kun je vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen als mantelzorg / tandheelkundige hulp. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms complex. Begrippen als Tandartsverzekering + Declareren zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van Besured of inTwente tot o.a. Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van een zorgvergelijker achterhaal je snel en ongecompliceerd een voordelige verzekering die past bij alle behoeften. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je praktische gegevens over de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Harderwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hellevoetsluis? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk jij direct welke verzekering de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-hellevoetsluis


Veel gekozen zorgpolis in Hellevoetsluis?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Eursinge-De-Wolden afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina bekijk je een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Afasie of Drukpijn, maar ook Pica en Q-koorts. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (niet meer dan €500). Je profiteert van een betaalbare premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Hellevoetsluis) of soms een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hellevoetsluis?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Hellevoetsluis of rondom deze plaats. Echter, het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hieronder lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 27 keer).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is PMA vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Hellevoetsluis?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Hellevoetsluis. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Echter ook Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder vind je enige erkende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Hellevoetsluis wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: check even of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Hellevoetsluis. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hellevoetsluis? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Hellevoetsluis moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Daarnaast zijn er een aantal zorginstanties in de buurt van Hellevoetsluis. Neem nou kraamzorg, diëtetiek, logopedie, ergotherapie of ook stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij C4Me of OZF. Raadpleeg de dekking van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Homeopathische geneesmiddelen.

Verzekeringskantoor in Hellevoetsluis

Wil je het liefstface to face contact rondom een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hellevoetsluis. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bespreekt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hellevoetsluis