Loading...

Zorgverzekering Helenaveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Helenaveen. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, VGZ, Menzis, CZ, FBTO. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt jouw bestaande dekking bij jouw situatie? Via onze handige zorgvergelijker kan iedereen vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals homeopathie plus zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is binnen 2 minuten geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is vaak niet eenvoudig. Begrippen als Mantelzorg + GVS vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of inTwente tot o.a. CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij een zorgvergelijker detecteer je gelijk en makkelijk een duidelijke verzekering die matcht met de wensen. Kom je er niet uit? Hier lees jij nuttige adviezen ten aanzien van eigen risico, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Harbrinkhoek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Helenaveen? De premies van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-helenaveen


Populaire zorgpolis in Helenaveen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Etten-Leur afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Hierna tref je enkele begrippen die extra belangrijk zijn. Via deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor onder andere Alcoholhepatitis of Hereditaire Multiple Exostosen, echter ook Mentale retardatie en Slaapstoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (de max is €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, de gemeente (Deurne) of soms een opleiding. Je ontvangt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Helenaveen?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Helenaveen of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Op deze pagina lees jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 18 behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. ONVZ vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Helenaveen?

De basisverzekering compenseert veel zorgkosten in Helenaveen. Zodoende ben je standaard verzekerd voor onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist en Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Lees de polisvoorwaarden van de huidige verzekering en ontdek wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hieronder vind je enige vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Helenaveen is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: verifieer of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Helenaveen. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Helenaveen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Helenaveen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in de regio Deurne. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en apotheek, plastische chirurgie, audicien, haptonomie, stoppen met roken. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Kiemer of United Consumers. Check de condities van je polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Heupartrose.

Verzekeringskantoor in Helenaveen

Prefereer jij een persoonlijke afspraak t.a.v. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Helenaveen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider checkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Helenaveen