Loading...

Zorgverzekering Heino Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Heino. Dit kan o.a. naar OHRA, FBTO, CZ, Menzis, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw geldende zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de snelle zorgvergelijker kan je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals bijvoorbeeld epilatie + zwangerschap en bevalling. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms niet eenvoudig. Zaken als Aanvullende verzekering + Inkomensafhankelijke premie vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of Menzis tot bijvoorbeeld De Friesland en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via onze zorgvergelijker achterhaal je rap en gemakkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met alle wensen. Meer info? Op onze website vind je handige informatie m.b.t. de basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Hantumeruitburen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heino? De kosten van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij gelijk welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-heino


Populaire zorgpolis in Heino?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Escharen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder ontdek je veel besproken aspecten die extra belangrijk zijn. Dankzij deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Afasie of Hippofobie, echter ook Nachtblindheid en Ziekte van Duchenne. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra verzekering voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, de gemeente (Raalte) of soms een opleiding. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heino?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Heino of omgeving. Maar je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Hierna lees je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 6 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Kiemer vergelijken) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Heino?

Jouw basisverzekering dekt veel voorkomende zorgkosten in Heino. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek maar ook Logopedie, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Check de kleine letters van jouw huidige dekking om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Verderop spot je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Heino wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: inspecteer of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Heino. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Heino? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Heino is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de streek Raalte. Neem nou ergotherapie, podotherapie, logopedie, kraamzorg of ook stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij FBTO of PNOZorg. Raadpleeg de voorwaarden van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Harttransplantatie.

Verzekeringskantoor in Heino

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact m.b.t. de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Heino. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur bespreekt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heino