Loading...

Zorgverzekering Heinkenszand Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Heinkenszand. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, Menzis, CZ, OHRA. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past deze actuele verzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van de snelle zorgvergelijker kun je vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals tand + tand. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is soms gecompliceerd. Aspecten zoals Wanbetaler en Zvw komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of ONVZ tot aan Ditzo en VvAA. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van deze zorgvergelijker detecteer je rap en eenvoudig een voordelige verzekering die in lijn is met de zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je bruikbare info ten aanzien van aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Hantum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heinkenszand? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je gelijk welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum is vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-heinkenszand


Veel gekozen zorgpolis in Heinkenszand?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Esch afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Interpolis. Hieronder vind je veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Via deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor onder andere Campylobacter of Eetstoornis, echter ook Maligne en Voedselallergie en voedselintolerantie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, jouw gemeente (Borsele) of juist een opleiding. Je hebt recht op een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heinkenszand?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Heinkenszand of ergens in de buurt. Maar het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Op deze pagina tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 27 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld inTwente vergelijken) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Heinkenszand?

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Heinkenszand. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist en Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Check de kleine letters van de huidige modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website vind je een aantal gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Heinkenszand wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Heinkenszand. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Heinkenszand? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Heinkenszand zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog vele zorginstanties in en rondom Borsele. Onder andere: logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en audicien, stoppen met roken, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Delta Lloyd en Ohra. Controleer de afspraken van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Haptotherapie.

Verzekeringskantoor in Heinkenszand

Houd jij van een persoonlijke afspraak rondom een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Heinkenszand. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heinkenszand