Loading...

Zorgverzekering Heijen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Heijen. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Achmea, Menzis, FBTO, VGZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Matcht deze afgesloten verzekering nog met jouw situatie? Geholpen door een praktische zorgvergelijker kun je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld beweegzorg of brillen en lenzen. Het overstappen is razendsnel gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is best frustrerend. Begrippen als SKGZ en Tandartsverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot o.a. Interpolis en ZieZo. Hoe ontdek ik een voordelige verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door de zorgvergelijker detecteer je rap en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die matcht met je zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina tref je nuttige specificaties aangaande de restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Halfweg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heijen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk je snel welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Promovendum is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-heijen


Veel gekozen zorgpolis in Heijen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Epse afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze site tref je nuttige variabelen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Cariës of Endometriose, maar ook Parodontitis en Vegetatieve stoornissen. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Gennep) of juist een onderwijsinstelling. Het voordeel is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heijen?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Heijen of rondom deze plaats. Tip: je doet dit veel rapper en duidelijker via internet. Onderstaand check je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 36 behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Delta Lloyd vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Heijen?

Jouw basispakket dekt allerlei zorgkosten in Heijen. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer. Echter ook Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Inventariseer de condities van je huidige dekking en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop vind je enige gangbare zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Heijen wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: controleer goed of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Heijen. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Heijen? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Heijen zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstellingen in de streek Gennep. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie of ook apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij CZ en Stad Holland. Bestudeer de afspraken van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Glijlaken.

Verzekeringskantoor in Heijen

Houd jij van face to face contact m.b.t. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Heijen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist checkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heijen