Loading...

Zorgverzekering Heibloem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Heibloem. Bijvoorbeeld naar FBTO, CZ, Achmea, Menzis, VGZ. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze actuele polis nog met jouw situatie? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kan jij snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld kraamzorg plus brillen en lenzen. De overstap is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is nogal lastig. Zaken als Gecontracteerde zorg en PGB zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of ONVZ tot bijv. Interpolis en Univé. Hoe vind ik een passende verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door onze zorgvergelijker bekijk je direct en eenvoudig een voordelige verzekering die klopt met je zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze website check jij makkelijke adviezen ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Haghorst zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Heibloem? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – met uitgebreide functies – tref jij gelijk welke aanbieder de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-heibloem


De beste zorgpolis in Heibloem?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Epen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Verderop ontdek je betekenisvolle onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Anafylaxie of Fantoompijn, echter ook Lichen planus en Torsio testis. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (maximaal €500). Je profiteert van een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Leudal) of juist een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heibloem?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Heibloem of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf behandelingen).
 7. Neem besluit over een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is CZ vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Heibloem?

Jouw basispakket vergoedt veel zorgkosten in Heibloem. Hiermee ben je standaard verzekerd voor onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis. Echter ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de voorwaarden van de actuele verzekeraar om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind je enkele erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Heibloem wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Heibloem. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Heibloem? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Heibloem moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je vele zorginstellingen in de regio Leudal. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie maar ook psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Ditzo en Zekur. Bestudeer de voorwaarden van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering GGZ met opname.

Verzekeringskantoor in Heibloem

Heb jij het liefst face to face contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Heibloem. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige inventariseert je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heibloem