Loading...

Zorgverzekering Heeten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Heeten. Dit kan o.a. naar OHRA, Menzis, FBTO, VGZ, Achmea. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw afgesloten zorgverzekering met jouw behoeften? Via een slimme zorgvergelijker kun jij rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden als anticonceptie plus kraamzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is soms frustrerend. Aspecten zoals Natura zorgverzekering + Ingezetene vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Besured of Pro Life tot bijv. Ditzo en Zekur. Hoe vind ik een goede polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door onze zorgvergelijker achterhaal je snel en zonder problemen een voordelige verzekering die past bij jouw wensen. Meer info? Op onze website lees je nuttige informatie over de restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Haarsteeg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heeten? De tarieven van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de zorgvergelijker – inclusief handige filters – tref je supersnel welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-heeten


Veel gekozen zorgpolis in Heeten?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Enschede afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Op deze site tref je cruciale aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor bijvoorbeeld Coronavirus of Hirsutisme, en tevens voor bijv. Maligne lymfoom en Slapeloosheid. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Raalte) of via een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heeten?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Heeten of in een omliggende plaats. Tip: het kan nog sneller en gemakkelijker d.m.v. internet. Hierna spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 27 keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is AnderZorg vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Heeten?

Jouw basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Heeten. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek maar ook Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies. Bekijk de polisvoorwaarden van je huidige dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Hierna tref je een paar erkende zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Heeten wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: inventariseer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Heeten. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Heeten? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Heeten moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in de buurt van Raalte. Zoals kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie en ook haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij De Amersfoortse of Pro Life. Raadpleeg de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Genetisch onderzoek.

Verzekeringskantoor in Heeten

Geef jij de voorkeur aan face to face contact aangaande je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Heeten. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bespreekt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heeten