Loading...

Zorgverzekering Heesselt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Heesselt. Denk bijvoorbeeld aan CZ, VGZ, Achmea, Menzis, OHRA. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht jouw afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan je gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. vergoeding bril en contactlenzen / mindfulness. Overstappen van aanbieder is razendsnel gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Termen als Zorgpremie of Mantelzorg zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of Pro Life tot aan DSW en VvAA. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker achterhaal je direct en zonder problemen een betrouwbare verzekering die spoort met je behoeften. Meer info? Op deze website spot jij nuttige informatie met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Haarlemmerliede zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heesselt? De kosten van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. Het tarief wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – en de speciale filters – check jij snel welke partij de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-heesselt


Meest gekozen zorgpolis in Heesselt?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Enkhuizen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Op deze pagina lees je meer over cruciale begrippen die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Aambei of Encephalitis lethargica, echter ook Lumbago en Seborrhoïsch eczeem. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Neerijnen) of soms een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heesselt?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Heesselt of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina lees je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 27 per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. ZorgDirect ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Heesselt?

De basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Heesselt. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de condities van jouw actuele dekking om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website bekijk je enkele gangbare zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Heesselt wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: check even of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Heesselt. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Heesselt? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Heesselt moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere verschillende types zorg in de streek Neerijnen. Denk aan: ergotherapie, logopedie, podotherapie, diëtetiek of plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij De Amersfoortse of United Consumers. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Geneesmiddelen eigen bijdrage.

Verzekeringskantoor in Heesselt

Prefereer jij een “echt” gesprek omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Heesselt. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige controleert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heesselt