Loading...

Zorgverzekering Heesch Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Heesch. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, OHRA, CZ, VGZ, FBTO. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt jouw huidige dekking met jouw omstandigheden? Met behulp van een slimme zorgvergelijker mag ook jij gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als mantelzorg plus anticonceptie. De overstap is binnen 2 minuten gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is soms niet eenvoudig. Aspecten zoals Eigen risico of Zorgpolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of National Academic tot bijvoorbeeld CZdirect en Zekur. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je rap en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die in lijn is met je behoeften. Problemen? Op deze pagina bekijk je nuttige specificaties met betrekking tot de eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Haarlem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heesch? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis verschilt per persoon. De premie komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met bruikbare filters – zoek jij binnen 1 minuut welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-heesch


Veel gekozen zorgpolis in Heesch?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Engwierum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Hierna vind je een aantal aspecten die van belang zijn. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgverleners waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Brucellose of Ischemie, echter ook Lange-QT-syndroom en Trachoom. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Bernheze) of wellicht een vereniging. Je hebt recht op een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heesch?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Heesch of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en duidelijker op internet. Onderstaand vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. negen keer).
 7. Neem besluit over een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Zorg en Zekerheid ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Heesch?

Het basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Heesch. Zo worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Dieetadvies, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Lees de kleine letters van de huidige modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar vind je enige gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Heesch wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: trek even na of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Heesch. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Heesch? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Heesch zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Er zijn nog meerdere zorginstanties in en rondom Bernheze. Bijvoorbeeld: kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie of ook plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, haptonomie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij HEMA of VvAA. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Geneesmiddelen bij Allergie.

Verzekeringskantoor in Heesch

Heb jij het liefst persoonlijk contact m.b.t. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Heesch. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heesch