Loading...

Zorgverzekering Heerjansdam Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Heerjansdam. Veel gekozen partijen zijn OHRA, VGZ, Menzis, FBTO, CZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past de geldende zorgverzekering met jouw behoeften? Met behulp van onze nuttige zorgvergelijker mag ook jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld vergoeding bril en contactlenzen en oefentherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is vaak complex. Aspecten zoals Polisvoorwaarden en Ketenzorg zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of PNOZorg tot Interpolis en Univé. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels de zorgvergelijker bekijk je gelijk en zonder problemen een voordelige verzekering die aansluit op de individuele wensen. Problemen? Op deze pagina vind je nuttige info over de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Haalderen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Heerjansdam? De premies van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij snel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-heerjansdam


Meest gekozen zorgpolis in Heerjansdam?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Emmer-Compascuum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Hieronder ontdek je veel besproken variabelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor bijvoorbeeld Charles Bonnet-syndroom of Hexakosioihexekontahexafobie, echter ook Mola-zwangerschap en Syndactylie. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra polis voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Zwijndrecht) of juist een vereniging. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heerjansdam?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Heerjansdam of in deze buurt. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via het internet. Onderstaand spot jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere twaalf keer).
 7. Kies de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn Zekur ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Heerjansdam?

De basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Heerjansdam. Op die manier worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Bekijk de condities van de huidige dekking en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website bekijk jij enige gangbare zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Heerjansdam wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Heerjansdam. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Heerjansdam? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Heerjansdam zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei zorginstellingen in de streek Zwijndrecht. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, apotheek, audicien. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij FBTO of VvAA. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Gehoorbescherming.

Verzekeringskantoor in Heerjansdam

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak rondom jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Heerjansdam. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bespreekt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heerjansdam