Loading...

Zorgverzekering Hee Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Hee. Bijvoorbeeld naar OHRA, Achmea, VGZ, Menzis, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past deze bestaande dekking bij jouw situatie? Via een praktische zorgvergelijker kan jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals huidtherapie / brillen en lenzen. Het overstappen is in een paar minuutjes geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms complex. Aspecten zoals Wmo of Collectieve verzekeringen zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Besured of Menzis tot aan Ditzo en VGZ. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door de zorgvergelijker vind je direct en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Is het lastig? Hier bekijk jij makkelijke adviezen ten aanzien van basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Gronsveld zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Hee? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de polisvergelijker – met bruikbare filters – spot jij binnen enkele minuten welke polis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Besured, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-hee


Meest gekozen zorgpolis in Hee?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Ell afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna ontdek je enkele variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Carpaaltunnelsyndroom of Glasvochttroebeling, echter ook Ortho-ergisch eczeem en Stemmingsstoornis. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Terschelling) of via een opleiding. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hee?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Hee of rondom deze plaats. Handig: je doet dit veel rapper en duidelijker op internet. Onderstaand spot je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld ONVZ ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Hee?

De basisverzekering dekt de meeste zorgkosten in Hee. Zo ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Wijkverpleging. Controleer de kleine letters van de actuele dekking om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina spot je enige erkende zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Hee wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: trek even na of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Hee. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Hee? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Hee moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je velerlei soorten zorg in de streek Terschelling. Bijvoorbeeld: podotherapie, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of ook haptonomie, stoppen met roken, apotheek, audicien, psychologische zorg. De dekkingen zijn erg wisselend bij HEMA of VvAA. Raadpleeg de dekking van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Fysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Hee

Houd jij van persoonlijk contact rondom je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Hee. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bekijkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hee