Loading...

Zorgverzekering Hedel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Hedel. Bijvoorbeeld naar VGZ, Menzis, CZ, Achmea, FBTO. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt jouw bestaande verzekering nog met jouw situatie? Geholpen door een handige zorgvergelijker kun je rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende verzekeringen zoals fysiotherapie en zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is best lastig. Aspecten zoals Vrije artsenkeuze en Eerstelijnszorg zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Bewuzt of National Academic tot o.a. Ik en Salland. Hoe vind ik een betrouwbare verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via deze zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een duidelijke verzekering die klopt met de zorgwensen. Is het lastig? Hier check jij makkelijke details aangaande de basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Groningen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hedel? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de vergelijk module – met uitgebreide functies – spot je direct welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-hedel


Betrouwbare zorgpolis in Hedel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Elkenrade afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over veel besproken begrippen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Alport-syndroom of Klapvoet, en tevens voor bijv. Kraakbeenkanker en Syndroom van Gilles de la Tourette. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (de max is €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Maasdriel) of soms een vereniging. Je hebt recht op een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hedel?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Hedel of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en eenvoudiger via internet. Hier vind jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (onder andere twaalf per jaar).
 7. Kies de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld OHRA ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Hedel?

Jouw basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Hedel. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis. Echter ook Revalidatiezorg, Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie. Controleer de kleine letters van jouw actuele verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar check je meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Hedel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: check even of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Hedel. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Hedel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Hedel zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de gemeente Maasdriel. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie maar ook haptonomie, audicien, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij De Friesland of Univé. Check de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Fysio- en oefentherapie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Hedel

Heb jij het liefst persoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Hedel. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bespreekt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hedel