Loading...

Zorgverzekering Hazerswoude Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Hazerswoude. Dit kan o.a. naar Achmea, OHRA, FBTO, CZ, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Past de geldende dekking bij jouw situatie? Met behulp van deze innovatieve zorgvergelijker kan iedereen direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals ergotherapie / ergotherapie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk frustrerend. Termen als Mantelzorg + Eerstelijns zorg komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van CZ of Kiemer tot o.a. Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een voordelige verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van de zorgvergelijker achterhaal je vlug en gemakkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op alle zorgwensen. Is het lastig? Hier vind jij praktische informatie ten aanzien van basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Grolloo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Hazerswoude? De premies van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – zoek je snel welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden betreft vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-hazerswoude


Betrouwbare zorgpolis in Hazerswoude?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei partijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Elim afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Verderop ontdek je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Concentratiekampsyndroom of Klinefelter-syndroom, en tevens voor bijv. Kortademigheid en Uitzaaiing. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra verzekering voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Alphen aan den Rijn) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hazerswoude?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Hazerswoude of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Onderstaand lees je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (o.a. 9 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is National Academic ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Hazerswoude?

Jouw basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Hazerswoude. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts en Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de algemene voorwaarden van je huidige dekking en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website spot jij meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Hazerswoude wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Hazerswoude. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Hazerswoude? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Hazerswoude moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de streek Alphen aan den Rijn. Zoals logopedie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie maar ook psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij CZdirect of Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de voorwaarden van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgverzekering Fronttandvervanging.

Verzekeringskantoor in Hazerswoude

Prefereer jij een “echt” gesprek ten aanzien van een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Hazerswoude. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hazerswoude