Loading...

Zorgverzekering Haule Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Haule. Veel gekozen partijen zijn CZ, OHRA, FBTO, Achmea, Menzis. Ook in 2020 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt deze geldende verzekering met jouw behoeften? Via een praktische zorgvergelijker kan je vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende verzekeringen als alternatieve zorg of steunzolen. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms ingewikkeld. Begrippen als Basisverzekering en Nominale premie zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of Menzis tot o.a. De Goudse en Salland. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker bekijk je snel en probleemloos een betrouwbare verzekering die matcht met de behoeften. Hulp nodig? Hier lees jij praktische gegevens aangaande de eigen risico, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Groeningen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2020 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Haule? De tarieven van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De premie kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de polisvergelijker – en de speciale filters – check je snel welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot uiterlijk 31 januari 2020. Extra veel voordeel op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-haule


Populaire zorgpolis in Haule?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2020 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Ekehaar afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Hierna vind je nuttige variabelen die van belang zijn. Dankzij deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor bijvoorbeeld Angststoornis door alcohol of drugs of Keratomalacie, echter ook Lasoog en Strongyloidiasis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, de gemeente (Ooststellingwerf) of wellicht een onderwijsinstelling. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haule?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Haule of ergens in de buurt. Maar je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Hier check je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2020 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn HEMA ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Haule?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Haule. Zodoende worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek en tevens Logopedie, Ergotherapie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Inventariseer de condities van jouw huidige polis en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hierna spot je meerdere erkende zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Haule wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: trek even na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Haule. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Haule? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €45 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Haule is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Daarnaast zijn er vele zorginstellingen in de regio Ooststellingwerf. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, ergotherapie maar ook psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Fertiliteitsbehandeling.

Verzekeringskantoor in Haule

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Haule. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haule