Loading...

Zorgverzekering Hattemerbroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Hattemerbroek. Veel gekozen partijen zijn VGZ, FBTO, OHRA, CZ, Menzis. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract goed te bekijken. Past de afgesloten zorgverzekering met jouw wensen. Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kan iedereen vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. ergotherapie of tandarts. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk ingewikkeld. Aspecten zoals Basispakket + Ingezetene vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of PNOZorg tot bijvoorbeeld FBTO en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een passende polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via een zorgvergelijker bekijk je snel en zonder problemen een duidelijke verzekering die klopt met alle behoeften. Hulp nodig? Hier tref jij bruikbare adviezen aangaande de basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Groenekan zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Hattemerbroek? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met de vergelijk module – met handige zoekfuncties – spot je snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-hattemerbroek


Veel gekozen zorgpolis in Hattemerbroek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Einighausen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze pagina bekijk je een aantal begrippen die extra belangrijk zijn. Met deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor onder andere Contactdermatitis of Kinkhoest, maar ook Pneumothorax en Ringworm. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (maximaal €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Oldebroek) of mogelijk een vereniging. Je hebt recht op korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hattemerbroek?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Hattemerbroek of in deze buurt. Handig: je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hieronder spot je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld twaalf keer p/jaar).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is De Goudse ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Hattemerbroek?

Jouw basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Hattemerbroek. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts en Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Lees de polisvoorwaarden van de huidige modules en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hierna bekijk je een paar gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Hattemerbroek wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: check even of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Hattemerbroek. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Hattemerbroek? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Hattemerbroek is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in de regio Oldebroek. Onder andere: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of psychologische zorg, haptonomie, audicien, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Besured en Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Farmacie.

Verzekeringskantoor in Hattemerbroek

Heb jij het liefst 1 op 1 contact m.b.t. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Hattemerbroek. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist kijkt naar je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hattemerbroek