Loading...

Zorgverzekering Harreveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Harreveld. Bijvoorbeeld naar OHRA, Achmea, FBTO, CZ, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Matcht deze afgesloten polis met jouw wensen. Via een slimme zorgvergelijker kan men snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als bijv. EHBO-advies plus kraamzorg. Overstappen van aanbieder is razendsnel geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is best frustrerend. Begrippen als GVS en Restitutiepolis komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of PNOZorg tot De Friesland en VGZ. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door de zorgvergelijker vind je direct en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Hier check jij handige info met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering. Lees ook alles over Grave zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Harreveld? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De prijs hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – check je gelijk welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is in de regel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-harreveld


Betrouwbare zorgpolis in Harreveld?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Egchel afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina lees je meer over betekenisvolle variabelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Angststoornis of Echolalie, echter ook Nierfalen en Ventrikelfibrilleren. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Oost Gelre) of soms een vereniging. Het voordeel is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Harreveld?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Harreveld of in deze buurt. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker op internet. Onderstaand lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld zes keer).
 7. Beslis over een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is CZ ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Harreveld?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Harreveld. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen. Maar denk ook aan Dieetadvies, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Bekijk de kleine letters van de actuele verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Op onze website spot jij enkele gangbare zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Harreveld wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: loop na of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Harreveld. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Harreveld? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Harreveld moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de streek Oost Gelre. Neem nou kraamzorg, podotherapie, logopedie, ergotherapie of ook plastische chirurgie, audicien, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen wisselen nogal bij inTwente of PNOZorg. Bekijk de condities van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Erfelijkheidsonderzoek.

Verzekeringskantoor in Harreveld

Prefereer jij 1 op 1 contact omtrent een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Harreveld. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Harreveld