Loading...

Zorgverzekering Haringhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Haringhuizen. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, Menzis, VGZ, FBTO. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht jouw afgesloten verzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door de snelle zorgvergelijker kan men vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals alternatieve geneesmiddelen of vaccinaties. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is soms niet eenvoudig. Begrippen als Combinatiepolis + Zvw zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of OZF tot CZdirect en Univé. Hoe stap ik over naar een goedkope polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels de zorgvergelijker achterhaal je rap en eenvoudig een voordelige verzekering die klopt met alle behoeften. Hulp nodig? Op deze website bekijk jij bruikbare gegevens ten aanzien van naturapolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Grafhorst zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Haringhuizen? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check jij gelijk welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-haringhuizen


Populaire zorgpolis in Haringhuizen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Eethen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze pagina ontdek je betekenisvolle begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor problemen zoals Cholesteatoom of Fluorosis, en tevens voor bijv. Lichen sclerosus en Preoccupatie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Hollands Kroon) of soms een hogeschool / universiteit. Je krijgt een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haringhuizen?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Haringhuizen of in een omliggende plaats. Echter, het kan nog sneller en nog effectiever online. Hieronder lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. zes stuks per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld AnderZorg ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Haringhuizen?

Jouw basisverzekering dekt veel zorgkosten in Haringhuizen. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Verderop bekijk je een aantal veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Haringhuizen wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Haringhuizen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Haringhuizen? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Haringhuizen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in en rondom Hollands Kroon. Denk aan: diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, apotheek, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij FBTO en ZorgDirect. Bekijk de kleine lettertjes van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering EMDR.

Verzekeringskantoor in Haringhuizen

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Haringhuizen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider checkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haringhuizen