Loading...

Zorgverzekering Hardenberg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Hardenberg. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, Achmea, VGZ, FBTO. In 2020 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt de huidige zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van de nuttige zorgvergelijker kan men rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen als gezinsplanning plus zwangerschap en geboorte. Het overstappen is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Feiten zoals Eerstelijnszorg en Zorgverzekeringsfonds komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of Menzis tot bijv. Ik en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker achterhaal je rap en ongecompliceerd een goede verzekering die past bij alle zorgwensen. Hulp nodig? Hier vind je nuttige gegevens ten aanzien van collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Gouda zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in mei 2020 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hardenberg? De premies van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De vergoeding kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check jij direct welke partij voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2019 tot en met eind januari 2020. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, HEMA, Promovendum, Anderzorg is vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-hardenberg


Betrouwbare zorgpolis in Hardenberg?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2020komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Eerste Exloërmond afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2020 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Verderop tref je een aantal variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor o.a. Aambei of Haarnestcyste, echter ook Lipoom en Syndroom van Asherman. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2020 is dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Hardenberg) of mogelijk een school. Je ontvangt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hardenberg?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Hardenberg of in een omliggende plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en simpeler op internet. Op deze pagina check jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2020 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 6 behandelingen).
 7. Beslis over de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Zekur ziektekosten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Hardenberg?

Jouw basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Hardenberg. Zo worden kosten gedekt van o.a. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Dieetadvies, Ergotherapie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de voorwaarden van de huidige polis en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hierna check jij enige vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Hardenberg is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Hardenberg. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hardenberg? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Hardenberg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de gemeente Hardenberg. Neem nou logopedie, kraamzorg, diëtetiek, podotherapie maar ook audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Kiemer of Zekur. Raadpleeg de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Eetapparaat.

Verzekeringskantoor in Hardenberg

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Hardenberg. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider bespreekt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hardenberg