Loading...

Zorgverzekering Haps Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Haps. Denk bijvoorbeeld aan CZ, VGZ, Menzis, Achmea, FBTO. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt de bestaande zorgverzekering met jouw behoeften? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kun je snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende modules zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen plus preventieve zorg. Het overstappen is razendsnel gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is vaak complex. Aspecten zoals Basisverzekering en College voor Zorgverzekeringen vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of Kiemer tot aan DSW en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een professionele verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van deze zorgvergelijker detecteer je direct en makkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met de wensen. Meer info? Op deze website spot je handige details met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Gorredijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Haps? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de vergelijk module – en de speciale filters – spot jij snel welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-haps


Betrouwbare zorgpolis in Haps?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Eerbeek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over nuttige onderdelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Constitutioneel eczeem of Dyspepsie, maar ook Ziekte van Ménière en Watervrees. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Cuijk) of via een opleiding. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haps?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Haps of in een omliggende plaats. Handig: het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Op deze pagina check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. negen keer p/jaar).
 7. Kies de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is VGZ ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Haps?

Jouw basispakket dekt allerlei zorgkosten in Haps. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Logopedie. Controleer de condities van jouw huidige polis en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina bekijk je meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Haps wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: controleer goed of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Haps. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Haps? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Haps moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er meerdere soorten zorg in de streek Cuijk. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie of audicien, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij HEMA en Pro Life. Check de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Eerstelijns psycholoog.

Verzekeringskantoor in Haps

Houd jij van een “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Haps. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider kijkt naar je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haps