Loading...

Zorgverzekering Halsteren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Halsteren. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, VGZ, CZ, Menzis. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt deze huidige polis met jouw behoeften? Via een handige zorgvergelijker kan jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende modules als bijv. orthodontie of huidbehandelingen. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Feiten zoals Overstappen of Zorgaanbieders zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of PMA tot o.a. Ik en VGZ. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door een zorgvergelijker bekijk je direct en eenvoudig een geschikte verzekering die past bij je individuele wensen. Meer info? Hier lees je praktische informatie met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Goedereede zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2021 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Halsteren? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check je snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Promovendum, Besured is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-halsteren


Meest gekozen zorgpolis in Halsteren?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Eelde afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze pagina tref je een aantal onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor problemen zoals Autoglossofobie of Exhibitionisme, maar ook Paranoïde schizofrenie en Zwangerschapsdiabetes. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Bergen op Zoom) of juist een onderwijsinstelling. Je krijgt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Halsteren?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Halsteren of omgeving. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Hieronder tref jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. PNOZorg ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Halsteren?

De basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Halsteren. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis maar ook Ergotherapie, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind jij een paar populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Halsteren wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: check even of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Halsteren. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Halsteren? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Halsteren moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je vele zorginstanties in de regio Bergen op Zoom. Denk aan: ergotherapie, podotherapie, logopedie, kraamzorg en apotheek, haptonomie, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Ditzo of Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Draadspalk.

Verzekeringskantoor in Halsteren

Heb jij het liefst face to face contact omtrent jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Halsteren. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige controleert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Halsteren