Loading...

Zorgverzekering Haler Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Haler. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, VGZ, FBTO, Menzis, Achmea. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt deze huidige polis met jouw behoeften? Via de praktische zorgvergelijker kun je gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden als bijv. acupunctuur plus zwangerschap en bevalling. De overstap is echt zo gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Termen als Zorgverzekering of Wet BIG vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of National Academic tot FBTO en Univé. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en ongecompliceerd een geschikte verzekering die aansluit op je wensen. Is het lastig? Op deze website lees je makkelijke informatie m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Gilze zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Haler? De prijzen van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – inclusief handige filters – zoek je snel welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-haler


Veel gekozen zorgpolis in Haler?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Ede afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina lees je meer over een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Met deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld AIDS of Epicondylitis lateralis, en tevens voor bijv. Krentenbaard en Pus. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Leudal) of wellicht een onderwijsinstelling. Je krijgt een voordelige premie (korting van 5-10%). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haler?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Haler of in deze buurt. Maar je doet dit veel rapper en duidelijker via internet. Hierna vind je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn achttien keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. National Academic ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Haler?

De basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Haler. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Dieetadvies, Logopedie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele modules en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Verderop check jij enkele gangbare zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Haler wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Haler. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basispolis. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Haler? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Haler moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je velerlei zorginstanties in de regio Leudal. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie of audicien, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Ditzo of OZF. Raadpleeg de dekking van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Dieetproducten.

Verzekeringskantoor in Haler

Wil je het liefst1 op 1 contact inzake jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Haler. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur controleert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haler