Loading...

Zorgverzekering Haastrecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Haastrecht. Dit kan o.a. naar VGZ, CZ, Menzis, FBTO, Achmea. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om het huidige contract goed door te nemen. Past de geldende verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kun je vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld acupunctuur + mantelzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best moeilijk. Feiten zoals GVS en Basisverzekering zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of Pro Life tot Ditzo en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een voordelige verzekering die overeenkomt met jouw zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij nuttige adviezen met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Gieten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Haastrecht? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met bruikbare filters – tref je binnen enkele minuten welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-haastrecht


Meest gekozen zorgpolis in Haastrecht?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Echtenerbrug afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Verderop vind je belangrijke begrippen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor problemen zoals Beriberi of Excoriatie, maar ook Melena en Sint-Jansziekte. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Vlist) of via een school. Je ontvangt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haastrecht?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Haastrecht of rondom deze plaats. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Onderstaand spot je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. 36 keer).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Interpolis ziektekosten) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Haastrecht?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Haastrecht. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist maar ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Ergotherapie, Dieetadvies. Lees de polisvoorwaarden van de huidige verzekeraar en controleer wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna tref jij enkele veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Haastrecht wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: trek even na of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Haastrecht. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Haastrecht? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Haastrecht moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er een aantal zorginstellingen in de gemeente Vlist. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg of ook stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, apotheek, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij Kiemer of VGZ. Bekijk de afspraken van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Dialyse.

Verzekeringskantoor in Haastrecht

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak t.a.v. de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Haastrecht. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur bespreekt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haastrecht