Loading...

Zorgverzekering Haarlo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Haarlo. Veel gekozen partijen zijn OHRA, VGZ, Menzis, Achmea, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht de afgesloten zorgverzekering met jouw omstandigheden? Via een handige zorgvergelijker mag ook jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden zoals o.a. orthodontie en acnetherapie. De overstap is binnen 5 minuten geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is best moeilijk. Begrippen als Gemoedsbezwaarden + Aanvullende zorgverzekering vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of Menzis tot bijv. HEMA en VvAA. Hoe ontdek ik een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via de zorgvergelijker vind je vlug en moeiteloos een goedkope verzekering die overeenkomt met de wensen. Hulp nodig? Op deze pagina spot jij makkelijke informatie over de basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Giesbeek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Haarlo? De kosten van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk jij binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-haarlo


Populaire zorgpolis in Haarlo?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Echt afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Hieronder ontdek je enkele onderdelen waar je zeker op moet letten. Met deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor o.a. Colitis ulcerosa of Jaloersheidswaan, maar ook Leerstoornis en Stemmingsstoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (maximaal €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Berkelland) of soms een opleiding. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haarlo?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Haarlo of ergens in de buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker online. Hieronder check je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld achttien per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is De Friesland ziektekosten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Haarlo?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Haarlo. Op die manier worden kosten gedekt van bijv. Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Logopedie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele dekking om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna tref jij enkele vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Haarlo wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Haarlo. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Haarlo? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Haarlo is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Er zijn nog vele soorten zorg in de gemeente Berkelland. Zoals kraamzorg, logopedie, diëtetiek, podotherapie en ook stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse of PMA. Bekijk de dekking van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Dekensteun.

Verzekeringskantoor in Haarlo

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Haarlo. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon kijkt naar jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haarlo