Loading...

Zorgverzekering Guttecoven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Guttecoven. Populaire keuzes zijn Menzis, CZ, OHRA, Achmea, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past deze huidige polis met jouw behoeften? Geholpen door een slimme zorgvergelijker kan men gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen als tandarts / oefentherapie. Het overstappen is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is vaak frustrerend. Feiten zoals Budgetpolis + Keuzevrijheid zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot aan De Goudse en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker bekijk je vlug en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met alle zorgwensen. Problemen? Op onze website bekijk jij nuttige specificaties met betrekking tot de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Gemert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Guttecoven? De kosten van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk jij supersnel welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-guttecoven


Populaire zorgpolis in Guttecoven?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Duivendrecht afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Verderop lees je meer over een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor aandoeningen als Artritis of Keratitis bullosa, maar ook Nierarteriestenose en Syndroom van Alport. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Sittard-Geleen) of soms een vereniging. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Guttecoven?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Guttecoven of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hierna spot je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. 12 behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Avéro Achmea ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Guttecoven?

De basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Guttecoven. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en tevens Verloskundige zorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Controleer de voorwaarden van je huidige modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder vind je enige vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Guttecoven wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: verifieer of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Guttecoven. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Guttecoven? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Guttecoven zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal verschillende types zorg in de buurt van Sittard-Geleen. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, logopedie, ergotherapie of apotheek, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij HEMA en ZorgDirect. Check de kleine lettertjes van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Controlebezoek MRA.

Verzekeringskantoor in Guttecoven

Prefereer jij een “echt” gesprek m.b.t. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Guttecoven. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Guttecoven