Loading...

Zorgverzekering Gronsveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Gronsveld. Veel gekozen partijen zijn CZ, FBTO, OHRA, Menzis, Achmea. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht deze geldende polis bij jouw situatie? Geholpen door onze handige zorgvergelijker kun je snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen + gezinsplanning. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is vaak complex. Aspecten zoals Zvw en Gemoedsbezwaarde zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of ONVZ tot Ik en Univé. Hoe stap ik over naar een goedkope verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels een zorgvergelijker tref je snel en makkelijk een geschikte verzekering die matcht met jouw behoeften. Meer info? Hier vind jij praktische specificaties m.b.t. de restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Geffen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Gronsveld? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De prijs kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met onze vergelijker – met bruikbare filters – check je binnen enkele minuten welke partij voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-gronsveld


De beste zorgpolis in Gronsveld?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Dronryp afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Op deze site lees je meer over een aantal begrippen die van belang zijn. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorginstellingen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor problemen zoals Denkstoornis of Fibromyalgie, echter ook Lipoom en Schoudergordelsyndroom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Eijsden-Margraten) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gronsveld?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Gronsveld of rondom deze plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Op deze pagina bekijk jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld VvAA zorgpolis) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Gronsveld?

De basispolis dekt een groot deel van de zorgkosten in Gronsveld. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Maar denk ook aan Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Controleer de algemene voorwaarden van de actuele polis om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina lees jij meerdere vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Gronsveld wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: controleer goed of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Gronsveld. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Gronsveld? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Gronsveld is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in de buurt van Eijsden-Margraten. Zoals kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of audicien, haptonomie, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Kiemer en ONVZ. Raadpleeg de dekking van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgverzekering Compressietherapie.

Verzekeringskantoor in Gronsveld

Heb jij het liefst face to face contact omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Gronsveld. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist kijkt naar je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gronsveld