Loading...

Zorgverzekering Groenekan Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Groenekan. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, OHRA, Menzis, FBTO, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt jouw bestaande dekking met jouw behoeften? Aan de hand van de scherpe zorgvergelijker kan je vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld manuele therapie en opticien. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Feiten zoals Tandartsverzekering of Zorgtoeslag zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Pro Life tot aan Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van de zorgvergelijker tref je gelijk en moeiteloos een betrouwbare verzekering die matcht met jouw individuele wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij praktische info met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Geerdijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Groenekan? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – tref je gelijk welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-groenekan


Meest gekozen zorgpolis in Groenekan?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Driel afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze site bekijk je belangrijke aspecten die van belang zijn. Via deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Arachibutyrofobie of Diep-veneuze trombose, echter ook Narcolepsie en Reactive Airways Dysfunction Syndrome. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra verzekering voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, je gemeente (De Bilt) of via een school. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Groenekan?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Groenekan of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Hier spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. Pro Life zorgpolis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Groenekan?

Jouw basispakket betaalt veel voorkomende zorgkosten in Groenekan. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en tevens Verloskundige zorg, Ergotherapie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de polisvoorwaarden van jouw actuele polis om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website spot je enige populaire zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Groenekan wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: verifieer of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Groenekan. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Groenekan? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Groenekan moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Daarnaast zijn er vele soorten zorg in en rondom De Bilt. Neem nou diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg of stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, audicien, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij DSW of Salland. Controleer de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Chiropractie.

Verzekeringskantoor in Groenekan

Houd jij van een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Groenekan. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Groenekan