Loading...

Zorgverzekering Groede Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Groede. Bijvoorbeeld naar VGZ, Menzis, CZ, FBTO, Achmea. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht jouw actuele dekking met jouw behoeften? Met behulp van onze slimme zorgvergelijker kun jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen als ergotherapie of ergotherapie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Feiten zoals Zorgaanbieders en Keuzevrijheid vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of Menzis tot De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij onze zorgvergelijker vind je direct en ongecompliceerd een goede verzekering die overeenkomt met de wensen. Meer info? Op onze website vind je nuttige specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Geelbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Groede? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je supersnel welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-groede


Populaire zorgpolis in Groede?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Driehuis afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna ontdek je cruciale factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor bijvoorbeeld Dementie of Euforie, echter ook Moebius-syndroom en Verziendheid. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Sluis) of soms een opleiding. Het voordeel is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Groede?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Groede of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via internet. Onderstaand lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere zes per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld PNOZorg zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Groede?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Groede. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen en Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige modules en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna spot jij een paar vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Groede wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: check even of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Groede. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Groede? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Groede is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de streek Sluis. Onder andere: podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij AnderZorg of National Academic. Check de voorwaarden van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Cesartherapie.

Verzekeringskantoor in Groede

Prefereer jij face to face contact rondom de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Groede. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Groede