Loading...

Zorgverzekering Grijpskerk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Grijpskerk. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, Achmea, Menzis, VGZ. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht de huidige zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kan men vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld vaccinaties of gezinsplanning. Het overstappen is razendsnel gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk frustrerend. Aspecten zoals Mantelzorg en Niet-gecontracteerde zorg zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van CZ of Ohra tot o.a. Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een aantrekkelijke polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker achterhaal je snel en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die past bij de wensen. Kom je er niet uit? Hier vind jij makkelijke details met betrekking tot de aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Gasteren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Grijpskerk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De prijs wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – check jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Besured is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-grijpskerk


Veel gekozen zorgpolis in Grijpskerk?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Drieborg afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze site ontdek je nuttige variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgverleners waar je heen kunt. Via een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor o.a. Congenitale hypothyreoïdie of Hielvoet, maar ook Paruresis en Syndroom van Rett. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (maximaal €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Zuidhorn) of wellicht een school. Je krijgt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Grijpskerk?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Grijpskerk of in deze buurt. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en eenvoudiger op internet. Hieronder lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. zes behandelingen).
 7. Kies een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn OZF zorgpolis) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Grijpskerk?

De basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Grijpskerk. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Logopedie. Lees de kleine letters van je actuele verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website vind jij enkele erkende zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Grijpskerk is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: controleer goed of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Is er geen contract? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Grijpskerk. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Grijpskerk? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Grijpskerk is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in en rondom Zuidhorn. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, logopedie maar ook apotheek, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ik en Zekur. Bekijk de dekking van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Camouflagemiddelen.

Verzekeringskantoor in Grijpskerk

Prefereer jij persoonlijk contact met betrekking tot de zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Grijpskerk. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Grijpskerk