Loading...

Zorgverzekering Grevenbicht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Grevenbicht. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, VGZ, FBTO, Achmea, OHRA. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw huidige verzekering met jouw behoeften? Met medewerking van onze handige zorgvergelijker kan je gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld EHBO-advies en geneesmiddelen. De overstap is binnen 5 minuten gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Zaken als Eigen risico of Declareren zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of ONVZ tot o.a. Ditzo en Stad Holland. Hoe vind ik een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via de zorgvergelijker detecteer je snel en eenvoudig een duidelijke verzekering die overeenkomt met de zorgwensen. Is het lastig? Op onze website bekijk je bruikbare gegevens ten aanzien van aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis. Bekijk ook meer info over Gasselternijveenschemond zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Grevenbicht? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – inclusief handige filters – tref jij snel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-grevenbicht


Veel gekozen zorgpolis in Grevenbicht?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze maatschappijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Dreumel afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Univé. Verderop bekijk je enkele factoren die van belang zijn. Met deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Atypische mycobacteriën of Intermetamorfose, echter ook Niersteen en Zenuwinzinking. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is het ER €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Sittard-Geleen) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Grevenbicht?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Grevenbicht of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler d.m.v. internet. Hier check jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 27 keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. OHRA zorgpolis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Grevenbicht?

De basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Grevenbicht. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Dieetadvies, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Controleer de condities van je huidige dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Grevenbicht is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Grevenbicht. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Grevenbicht? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Grevenbicht moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in de gemeente Sittard-Geleen. Denk aan: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie en ook haptonomie, audicien, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen vertonen grote verschillen bij De Goudse en VGZ. Raadpleeg de condities van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Buitenland spoedeisende zorg.

Verzekeringskantoor in Grevenbicht

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek rondom een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Grevenbicht. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Grevenbicht