Loading...

Zorgverzekering Grafhorst Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Grafhorst. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Achmea, CZ, OHRA, Menzis. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om het huidige contract goed door te nemen. Matcht jouw actuele zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door de nuttige zorgvergelijker kan je rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules als kraamzorg en brillen en lenzen. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Begrippen als Zorgverzekeraar of Zorginstituut Nederland zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van Avéro Achmea of Pro Life tot bijvoorbeeld De Friesland en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door onze zorgvergelijker detecteer je direct en ongecompliceerd een voordelige verzekering die spoort met alle wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl check jij bruikbare details aangaande de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Garnwerd zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Grafhorst? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de zorgvergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-grafhorst


Betrouwbare zorgpolis in Grafhorst?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Doorwerth afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Hieronder tref je belangrijke factoren die extra belangrijk zijn. Met deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Agenesie of Fenylketonurie, en tevens voor bijv. Maskergelaat en Zoöfilie. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Kampen) of soms een opleiding. Jouw “win” is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Grafhorst?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Grafhorst of omgeving. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Op deze pagina lees je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere negen keer p/jaar).
 7. Selecteer de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn De Goudse zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Grafhorst?

Het basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Grafhorst. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist. Echter ook Wijkverpleging, Logopedie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de kleine letters van je huidige polis en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina spot jij een aantal algemene zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Grafhorst wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: trek even na of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Grafhorst. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Grafhorst? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Grafhorst zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de streek Kampen. Denk aan: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie en ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse of ZorgDirect. Bekijk de condities van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Bovenprothese.

Verzekeringskantoor in Grafhorst

Geef jij de voorkeur aan face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Grafhorst. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur controleert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Grafhorst