Loading...

Zorgverzekering Goudriaan Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Goudriaan. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, VGZ, FBTO, Menzis, Achmea. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past de geldende polis nog met jouw situatie? Via onze nuttige zorgvergelijker kun jij nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. acupunctuur en medische hulp buitenland. De overstap is echt zo afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk moeilijk. Zaken als Verplicht eigen risico of Vrijwillig eigen risico komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of Kiemer tot aan FBTO en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker achterhaal je snel en probleemloos een duidelijke verzekering die matcht met je wensen. Is het lastig? Hier bekijk jij praktische adviezen aangaande de eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Gapinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Goudriaan? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis verschilt per persoon. De premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de vergelijk module – met bruikbare filters – tref jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-goudriaan


Betrouwbare zorgpolis in Goudriaan?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Donkerbroek afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Op deze pagina bekijk je veel besproken onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Chronische hoofdpijn of Echinokokkose, maar ook Polydipsie en Riftdalkoorts. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Molenwaard) of soms een opleiding. Het voordeel is korting op de premie (korting van 5-10%). In de regel is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Goudriaan?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Goudriaan of in een omliggende plaats. Maar het kan nog sneller en gemakkelijker op internet. Hier bekijk je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 18 per jaar).
 7. Selecteer de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Ditzo zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Goudriaan?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Goudriaan. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Revalidatiezorg, Logopedie, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de voorwaarden van je actuele polis om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar tref jij een aantal erkende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Goudriaan wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Advies: inspecteer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Goudriaan. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Goudriaan? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Goudriaan is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Tevens zijn er velerlei zorginstellingen in de streek Molenwaard. Denk aan: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie maar ook apotheek, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij DSW of Zilveren Kruis. Raadpleeg de dekking van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Borstvoeding.

Verzekeringskantoor in Goudriaan

Prefereer jij face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Goudriaan. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Goudriaan