Loading...

Zorgverzekering Goedereede Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Goedereede. Dit kan o.a. naar FBTO, Menzis, CZ, OHRA, VGZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past deze huidige verzekering bij jouw situatie? Geholpen door de scherpe zorgvergelijker kan jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals opticien + manuele therapie. Het overstappen is razendsnel gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is vaak frustrerend. Feiten zoals Wanbetaler + Basisverzekering zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of Pro Life tot o.a. Ik en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker detecteer je gelijk en makkelijk een geschikte verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website vind je makkelijke specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Foxhol zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Goedereede? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref je binnen enkele minuten welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-goedereede


Veel gekozen zorgpolis in Goedereede?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Dodewaard afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hierna tref je een aantal variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor o.a. Chlamydia of Hereditaire Motorische en Sensorische Neuropathieën, echter ook Pijnstoornis en Reactieve hechtingsstoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Goeree-Overflakkee) of wellicht een vereniging. Je krijgt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Goedereede?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Goedereede of omgeving. Handig: je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Hier vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. negen keer).
 7. Selecteer de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Zilveren Kruis polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Goedereede?

Jouw basisverzekering compenseert veel zorgkosten in Goedereede. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen. Echter ook Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Logopedie. Check de voorwaarden van jouw huidige polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop lees je enkele erkende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Goedereede is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: verifieer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Goedereede. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Goedereede? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Goedereede moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de buurt van Goeree-Overflakkee. Zoals ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie of ook psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij Avéro Achmea of Zekur. Check de afspraken van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Beweegprogramma.

Verzekeringskantoor in Goedereede

Houd jij van een persoonlijke afspraak t.a.v. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Goedereede. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bespreekt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Goedereede