Loading...

Zorgverzekering Godlinze Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Godlinze. Bijvoorbeeld naar FBTO, CZ, Achmea, OHRA, Menzis. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt jouw actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kan men rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld zwangerschap en geboorte plus mantelzorg. Het overstappen is in een paar minuutjes geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is redelijk ingewikkeld. Zaken als Wet BIG of Gecontracteerde zorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of Kiemer tot aan De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker vind je gelijk en gemakkelijk een duidelijke verzekering die klopt met jouw individuele wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind je makkelijke gegevens ten aanzien van naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Foudgum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Godlinze? De kosten van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk je supersnel welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-godlinze


Populaire zorgpolis in Godlinze?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Dirksland afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hierna bekijk je belangrijke variabelen die van belang zijn. Dankzij deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor problemen zoals Alfa-1-antitrypsine-deficiëntie of Hyperglykemie, maar ook Parfumallergie en Sarcoïdose. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Delfzijl) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Godlinze?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Godlinze of in een omliggende plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Op deze pagina spot jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 9 stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. ZieZo polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Godlinze?

Jouw basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Godlinze. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen en Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Logopedie. Check de polisvoorwaarden van de huidige dekking om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina lees je enige vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Godlinze wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Godlinze. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Godlinze? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Godlinze moet wel een contract hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstanties in de buurt van Delfzijl. Onder andere: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie maar ook haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Ik of National Academic. Check de voorwaarden van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Bevolkingsonderzoek darmkanker.

Verzekeringskantoor in Godlinze

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Godlinze. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur inventariseert jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Godlinze