Loading...

Zorgverzekering Glane Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Glane. Bijvoorbeeld naar OHRA, CZ, Menzis, VGZ, FBTO. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om het huidige contract goed door te nemen. Matcht deze geldende verzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze handige zorgvergelijker kun je gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. epilatie + medische hulp buitenland. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is best complex. Termen als Medische selectie + Medicijnbeleid zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Zorg en Zekerheid of PNOZorg tot bijvoorbeeld CZdirect en Univé. Hoe stap ik over naar een betaalbare polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van onze zorgvergelijker achterhaal je snel en moeiteloos een geschikte verzekering die overeenkomt met alle behoeften. Kom je er niet uit? Op deze pagina vind je bruikbare gegevens ten aanzien van eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Folsgare zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Glane? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met uitgebreide functies – spot jij snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Besured, Promovendum, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-glane


Veel gekozen zorgpolis in Glane?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Diphoorn afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Hierna ontdek je veel besproken aspecten waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Battered child-syndroom of Incubatieperiode, en tevens voor bijv. Maligne lymfoom en Taijin kyofusho. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra dekking voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Losser) of wellicht een onderwijsinstelling. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Glane?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Glane of ergens in de buurt. Handig: het kan nog sneller en simpeler op internet. Hierna check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 36 behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. VvAA polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Glane?

De basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Glane. Zo staat de verzekeraar garant voor o.a. Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer en Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Bekijk de voorwaarden van jouw actuele polis om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref je enkele gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Glane wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: trek even na of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Glane. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Glane? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Glane zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in de streek Losser. Neem nou diëtetiek, logopedie, podotherapie, ergotherapie of psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, audicien, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea of VvAA. Bekijk de condities van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Beugel.

Verzekeringskantoor in Glane

Houd jij van persoonlijk contact ten aanzien van je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Glane. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider checkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Glane