Loading...

Zorgverzekering Giessenburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Giessenburg. Bijvoorbeeld naar CZ, Achmea, FBTO, VGZ, Menzis. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past de huidige polis met jouw omstandigheden? Met behulp van de praktische zorgvergelijker kun jij direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen als bijv. brillen en lenzen en alternatieve geneeswijzen. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is nogal complex. Begrippen als Spoedeisende zorg en Naturapolis zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of PNOZorg tot Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een professionele verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker achterhaal je snel en eenvoudig een voordelige verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Meer info? Op deze pagina tref je makkelijke adviezen over de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Fijnaart zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Giessenburg? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de vergelijk module – met handige zoekfuncties – spot je supersnel welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-giessenburg


Meest gekozen zorgpolis in Giessenburg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Diessen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop ontdek je belangrijke onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor problemen zoals Craniosynostose of Erfelijke kanker, echter ook Ouderverstotingssyndroom en Silicose. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Giessenlanden) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Giessenburg?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Giessenburg of ergens in de buurt. Let op: het kan nog sneller en simpeler via het internet. Hierna lees je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (o.a. 12 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Promovendum polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Giessenburg?

Jouw basispakket compenseert veel zorgkosten in Giessenburg. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts maar ook Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Wijkverpleging. Controleer de condities van je huidige verzekeraar en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder tref jij meerdere populaire zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Giessenburg wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Giessenburg. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Giessenburg? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Giessenburg moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in de buurt van Giessenlanden. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, logopedie of ook psychologische zorg, audicien, apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Menzis of OZF. Controleer de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Bedverhoger.

Verzekeringskantoor in Giessenburg

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Giessenburg. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur kijkt naar jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Giessenburg