Loading...

Zorgverzekering Giessen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Giessen. Veel gekozen partijen zijn Menzis, CZ, OHRA, VGZ, Achmea. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze actuele polis met jouw wensen. Met behulp van deze praktische zorgvergelijker kan jij vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. anticonceptie plus vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is soms niet makkelijk. Aspecten zoals Medicijnbeleid of Spoedeisende zorg zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of Menzis tot o.a. Delta Lloyd en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je rap en gemakkelijk een goedkope verzekering die in lijn is met de zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina spot je bruikbare gegevens met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Ferwoude zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Giessen? De kosten van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de vergelijk module – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Nog meer besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, HEMA is vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-giessen


Populaire zorgpolis in Giessen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Dieren afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site ontdek je nuttige variabelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor bijvoorbeeld Burn-out of Drapetomanie, en tevens voor bijv. Morfologie huidafwijkingen en Stoornis van de lichaamsbeleving. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Woudrichem) of soms een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Giessen?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Giessen of omgeving. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder vind je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. achttien per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Pro Life polis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Giessen?

Jouw basispolis dekt allerlei zorgkosten in Giessen. Daarmee worden kosten gedekt van o.a. Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist. Maar denk ook aan Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Lees de polisvoorwaarden van jouw huidige modules en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op deze pagina lees jij enige gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Giessen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: loop na of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Giessen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Giessen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Giessen is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele zorgbedrijven in en rondom Woudrichem. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, logopedie, podotherapie en ook audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij FBTO en PNOZorg. Bekijk de afspraken van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Bedtafel.

Verzekeringskantoor in Giessen

Wil je het liefst1 op 1 contact m.b.t. je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Giessen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Giessen