Loading...

Zorgverzekering Geulle Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Geulle. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, FBTO, VGZ, CZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw afgesloten verzekering met jouw behoeften? Geholpen door de scherpe zorgvergelijker kun jij vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld manuele therapie + kraamzorg. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is nogal lastig. Termen als Wanbetaler en Tweedelijns zorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of Menzis tot aan De Friesland en Salland. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van een zorgvergelijker detecteer je direct en ongecompliceerd een geschikte verzekering die overeenkomt met jouw wensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij makkelijke informatie met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Feinsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Geulle? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – bekijk je snel welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-geulle


Populaire zorgpolis in Geulle?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Diepenheim afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Op deze site ontdek je cruciale variabelen waar je zeker op moet letten. Met deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Crouzon-syndroom of Erythropoïetische protoporfyrie, maar ook Kwashiorkor en Syndroom van Gerstmann. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, de gemeente (Meerssen) of wellicht een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geulle?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Geulle of omgeving. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Op deze pagina vind je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. 12 stuks per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. PMA polis) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Geulle?

Jouw basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Geulle. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Echter ook Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de kleine letters van jouw actuele polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Op onze website check je enige erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Geulle wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inspecteer of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Geulle. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Geulle? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Geulle moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal zorginstanties in de regio Meerssen. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, ergotherapie of ook audicien, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij inTwente of Ohra. Check de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Bedportaal.

Verzekeringskantoor in Geulle

Heb jij het liefst een “echt” gesprek rondom jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Geulle. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geulle