Loading...

Zorgverzekering Gendt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Gendt. Populaire keuzes zijn OHRA, Achmea, CZ, Menzis, VGZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw bestaande polis nog met jouw situatie? Via de nuttige zorgvergelijker mag ook jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld beweegzorg plus steunzolen. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk niet makkelijk. Feiten zoals AWBZ en Niet-gecontracteerde zorg zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of PMA tot aan Ditzo en ZieZo. Hoe stap ik over naar een goede aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij deze zorgvergelijker bekijk je vlug en zonder problemen een duidelijke verzekering die aansluit op de individuele wensen. Is het lastig? Op onze website spot jij praktische informatie m.b.t. de aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Eys zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Gendt? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via onze vergelijker – inclusief handige filters – zoek jij binnen enkele minuten welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Besured, Promovendum is doorgaans een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-gendt


De beste zorgpolis in Gendt?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Deurningen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Hierna vind je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor aandoeningen als CANS of Erotofobie, maar ook Migraine en Vleesboom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar minder zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra dekking voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Lingewaard) of mogelijk een vereniging. Het voordeel is korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gendt?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Gendt of omgeving. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever op internet. Hier bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. twaalf behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Menzis polis) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Gendt?

Het basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Gendt. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Logopedie, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele verzekeraar en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder check je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Gendt wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: check even of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Gendt. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Gendt? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €70 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Gendt moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in de streek Lingewaard. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie of ook apotheek, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Menzis of UMC Zorgverzekering. Bestudeer de dekking van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Bedbeschermende onderleggers.

Verzekeringskantoor in Gendt

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak aangaande de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Gendt. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bekijkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gendt