Loading...

Zorgverzekering Geldrop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Geldrop. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, FBTO, VGZ, CZ, OHRA. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht de bestaande dekking met jouw behoeften? Aan de hand van deze handige zorgvergelijker kan je rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules als bijv. preventieve zorg / fysiotherapie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Aspecten zoals Zorgpremie of Basisverzekering vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of OZF tot bijv. Ik en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker detecteer je direct en zonder problemen een goede verzekering die aansluit op alle zorgwensen. Hulp nodig? Op deze website bekijk je bruikbare info met betrekking tot de restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Eursinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Geldrop? De premies van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via onze vergelijker – inclusief handige filters – zoek je snel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-geldrop


Meest gekozen zorgpolis in Geldrop?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Den Helder afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze site tref je nuttige onderdelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor onder andere Blefarospasme of Kinderziekte, en tevens voor bijv. Peritonsillair abces en Stotteren. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Geldrop-Mierlo) of via een opleiding. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geldrop?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Geldrop of in deze buurt. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Op deze pagina vind je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 27 per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is DSW polis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Geldrop?

Jouw basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Geldrop. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek en tevens Verloskundige zorg, Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Check de voorwaarden van je actuele polis en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar vind je enkele gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Geldrop is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Geldrop. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Geldrop? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Geldrop moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je meerdere zorginstanties in de streek Geldrop-Mierlo. Neem nou logopedie, ergotherapie, podotherapie, kraamzorg of ook stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen wisselen nogal bij AnderZorg of Stad Holland. Raadpleeg de kleine lettertjes van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgverzekering Audiologische hulp.

Verzekeringskantoor in Geldrop

Prefereer jij face to face contact inzake je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Geldrop. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist kijkt naar je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geldrop