Loading...

Zorgverzekering Geffen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Geffen. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht de geldende dekking nog met jouw situatie? Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kun je snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld acupunctuur + brillen en lenzen. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is vaak niet makkelijk. Begrippen als Eerstelijns zorg + Eerstelijns zorg zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of inTwente tot o.a. De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een passende aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker tref je snel en makkelijk een geschikte verzekering die past bij de zorgwensen. Problemen? Op onze website lees jij handige gegevens aangaande de aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, naturapolis. Bekijk ook meer info over Etten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Geffen? De prijzen van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – zoek jij gelijk welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Besured betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-geffen


Betrouwbare zorgpolis in Geffen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Den Burg afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Hieronder vind je nuttige begrippen die extra belangrijk zijn. Met deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Apathie of Dysenterie, echter ook Leverontsteking en Zangersknobbeltje. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (de max is €500). Jouw “win” is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Maasdonk) of mogelijk een school. Jouw “win” is een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geffen?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Geffen of ergens in de buurt. Handig: het kan nog sneller en duidelijker op internet. Hier spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. 36 keer p/jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. CZ polis) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Geffen?

Het basispakket vergoedt veel zorgkosten in Geffen. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Echter ook Dieetadvies, Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Controleer de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op onze website vind je enige erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Geffen wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: trek even na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Geffen. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Geffen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Geffen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Er zijn nog meerdere soorten zorg in en rondom Maasdonk. Onder andere: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie of haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Menzis of UMC Zorgverzekering. Bestudeer de voorwaarden van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Apparatuur voor positieve uitademingsdruk.

Verzekeringskantoor in Geffen

Heb jij het liefst een “echt” gesprek met betrekking tot je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Geffen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige checkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geffen