Loading...

Zorgverzekering Geeuwenbrug Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Geeuwenbrug. Dit kan o.a. naar VGZ, OHRA, Achmea, CZ, FBTO. Ook in 2020 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed door te nemen. Past deze bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Via de nuttige zorgvergelijker kan je gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals chiropractie en ergotherapie. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Begrippen als College voor Zorgverzekeringen of Woonlandpakket zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Bewuzt of Ohra tot Ik en United Consumers. Hoe ontdek ik een goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door deze zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een voordelige verzekering die matcht met de zorgwensen. Problemen? Op onze website vind je praktische specificaties over de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Est zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Geeuwenbrug? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met onze vergelijker – inclusief handige filters – zoek je snel welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot maximaal eind januari 2020. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is in de regel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-geeuwenbrug


Meest gekozen zorgpolis in Geeuwenbrug?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2020zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Den Bommel afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2020 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Univé. Hierna tref je enkele factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor onder andere Asherman-syndroom of Hypersomnia, echter ook Polycythemie en Weltschmerz. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2020 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Westerveld) of via een opleiding. Je hebt recht op korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geeuwenbrug?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Geeuwenbrug of omgeving. Tip: je doet dit veel rapper en duidelijker online. Hierna check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (o.a. achttien per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is C4Me polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Geeuwenbrug?

Jouw basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Geeuwenbrug. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer en Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging. Controleer de kleine letters van jouw actuele verzekering en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar tref jij een paar gangbare zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Geeuwenbrug is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Geeuwenbrug. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Geeuwenbrug? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Geeuwenbrug is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei soorten zorg in de streek Westerveld. Neem nou logopedie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg of audicien, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek. De dekkingen wisselen nogal bij Interpolis en Zekur. Raadpleeg de kleine lettertjes van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Apparatuur voor bediening computer.

Verzekeringskantoor in Geeuwenbrug

Heb jij het liefst persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Geeuwenbrug. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon bekijkt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geeuwenbrug