Loading...

Zorgverzekering Geesteren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Geesteren. Dit kan o.a. naar Achmea, FBTO, Menzis, VGZ, OHRA. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt de afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Via deze innovatieve zorgvergelijker kun je vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende modules als anticonceptie en zwangerschap en bevalling. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is best ingewikkeld. Begrippen als Medische selectie of Spoedeisende zorg zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of Kiemer tot bijv. CZdirect en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van de zorgvergelijker achterhaal je snel en eenvoudig een duidelijke verzekering die matcht met je zorgwensen. Is het lastig? Op onze website tref je handige info ten aanzien van naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Espel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Geesteren? De premies van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De prijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot je binnen enkele minuten welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-geesteren


De beste zorgpolis in Geesteren?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Den Andel afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Hierna ontdek je betekenisvolle aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor onder andere Crouzon-syndroom of Epipen, maar ook Monomanie en Weltschmerz. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra dekking voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Tubbergen) of juist een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geesteren?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Geesteren of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Onderstaand lees je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 36 keer).
 7. Selecteer de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Bewuzt polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Geesteren?

De basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Geesteren. Hiermee worden kosten gedekt van o.a. Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de kleine letters van jouw actuele polis en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind je enkele gangbare zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Geesteren wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: check even of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Geesteren. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Geesteren? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Geesteren is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Ook vind je vele verschillende types zorg in de buurt van Tubbergen. Onder andere: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie en psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Interpolis of VvAA. Bekijk de afspraken van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Apparaat voor slaap- en snurkstoornissen.

Verzekeringskantoor in Geesteren

Heb jij het liefst een “echt” gesprek t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Geesteren. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider controleert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geesteren