Loading...

Zorgverzekering Gees Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Gees. Bijvoorbeeld naar CZ, Menzis, VGZ, Achmea, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past deze huidige dekking met jouw omstandigheden? Met behulp van de slimme zorgvergelijker kun je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals epilatie plus geneesmiddelen. De overstap is razendsnel gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Begrippen als Medicijnbeleid en Wet BIG zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Avéro Achmea of ONVZ tot aan Ditzo en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via onze zorgvergelijker detecteer je vlug en probleemloos een goede verzekering die spoort met alle individuele wensen. Kom je er niet uit? Op onze website check jij handige informatie aangaande de naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Esch zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Gees? De kosten van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels ons vergelijk script – met uitgebreide functies – zoek jij direct welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-gees


De beste zorgpolis in Gees?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Delfzijl afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Op deze pagina tref je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Met deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor problemen zoals Alvleesklierkanker of Glossolalie, echter ook Overspannenheid en Vlektyfus. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (maximaal €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra verzekering voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Coevorden) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gees?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Gees of omgeving. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via het internet. Onderstaand bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld twaalf stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Avéro Achmea polis) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Gees?

Jouw basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Gees. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige verzekering en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website tref je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Gees wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: check even of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Gees. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Gees? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Gees moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er een aantal soorten zorg in de buurt van Coevorden. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, logopedie, podotherapie of ook haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij inTwente of National Academic. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Antroposofie.

Verzekeringskantoor in Gees

Houd jij van face to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Gees. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur checkt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gees