Loading...

Zorgverzekering Geervliet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Geervliet. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, Menzis, FBTO, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Matcht jouw actuele dekking met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kun jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld alternatieve zorg en medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is soms frustrerend. Termen als Eigen bijdrage of College voor Zorgverzekeringen zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of ONVZ tot Ik en Zekur. Hoe vind ik een professionele polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker bekijk je vlug en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die klopt met jouw behoeften. Hulp nodig? Op onze website check jij praktische specificaties over de naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Esbeek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Geervliet? De tarieven van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – zoek je direct welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-geervliet


Betrouwbare zorgpolis in Geervliet?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Delft afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Op deze site bekijk je een aantal variabelen die van belang zijn. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Autistische stoornis of Hyperthyreoïdie, echter ook Lassakoorts en Weltschmerz. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, jouw gemeente (Bernisse) of juist een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geervliet?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Geervliet of omgeving. Handig: het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hierna check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (onder andere zes keer).
 7. Kies de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. AnderZorg polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Geervliet?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Geervliet. Hiermee worden kosten gedekt van zaken als Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek en Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging. Controleer de algemene voorwaarden van de huidige polis en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar vind je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Geervliet wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: inspecteer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Geervliet. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Geervliet? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €65 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Geervliet zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Daarnaast zijn er een aantal zorginstanties in de streek Bernisse. Neem nou logopedie, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg en ook plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien, apotheek. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij C4Me en Stad Holland. Controleer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Antidepressiva.

Verzekeringskantoor in Geervliet

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Geervliet. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geervliet